Ontstoppingsservice

Een verstopt riool komt natuurlijk nooit gelegen en wilt u daarom ook het liefst zo spoedig mogelijk laten verhelpen. Het bestellen van een bekwame ontstoppingsdienst is dan het eerste wat u te doen staat

[dsm_button button_one_text=”Bel 085 0030180″ button_one_url=”tel:0850030180″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” custom_button_one=”on” button_one_text_color=”#FFFFFF” button_one_bg_color=”#064baa”][/dsm_button]
Gootsteen ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Soms is bij een gootsteen ontstoppen meer nodig dan de inzet van mechanische- of hogedruktechnieken alleen. In dat geval hebben wij tevens middelen tot onze beschikking om een riolering aan de binnenzijde te onderzoeken.

Toilet ontstoppen

Wc ontstoppen

Een verstopte wc komt natuurlijk nooit gelegen en wilt u daarom ook het liefst zo spoedig mogelijk laten verhelpen. Het bestellen van een bekwame ontstoppingsdienst is dan het eerste wat u te doen staat.

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen

Op het moment dat u te maken krijgt met een rioolverstopping, is het vinden van een snelle ontstoppingsdienst van groot belang. Voor de allersnelste rioolservice neemt u dan contact op met Ontstoppingsdienst 24.

Specialisten voor het oplossen van rioolverstoppingen

Ontstoppingsservice van MB heeft professionals in dienst met vele jaren ervaring in riool reinigen. Als experts in hun vakgebied hebben zij met allerlei verstoppingen aan rioleringen te maken gehad en kunnen zij dus met een passende oplossing voor elk afvoerprobleem komen. Een rioolverstopping kan verschillende oorzaken hebben, maar de meest voorkomende is een geleidelijke opeenhoping van vuil over een langere periode. Als een riool daardoor verstopt is geraakt, kan Ontstoppingsservice van MB hoogwaardige schoonmaakapparatuur inzetten. Voor het riool reinigen maken wij gebruik van machinale krachten of van een hogedrukspuit.

MB ontstoppingsservice medewerkers 

portrait square 03

Robert Hendz

Uitvoerder

portrait square 11

Loreen Driebergen

Telefoniste

portrait square 05

Michel Brenson

Rioolspecialist

portrait square 10

Jan Bos

Bedrijfsleider

Riool verstopt?

Bij een riool dat verstopt zit, is het vinden van een goed ontstoppingsbedrijf een eerste vereiste. U wilt immers niet te lang wachten met het laten wegnemen van de verstopping. Dan neemt u het beste contact op met MB ontstoppingsservice.